299,00 kr

Art nr: 998866
Online Skickas ej
Butik & avhämtning   I lager


Nu kan du enkelt förlänga livslängden på din kaninbur med våra kompletta plasttakspaket!

De allra flesta kaninburar har ett platt tak belagt med tjärpapp. Taklutningen är ofta liten och takutsticket för kort för att regnvattnet verkligen ska få tillräcklig fart och rinna bort från buren. Resultatet blir att fukten från regnet tränger in i burens trä och förstör den på onödigt kort tid.

Med Teddytassens plasttakpaket kan du enkelt montera korrugerade plastskivor som skyddar buren och leder bort vattnet längre bort.

Varje paket innehåller två skivor som är 66 centimeter breda och cirka 75 cm långa. Längden på skivan kan variera någon centimeter då vi på Teddytassen kapar dessa skivor för hand och råmaterialets längd varierar en aning från skiva till skiva.

Bredden på taket kan du själv reglera genom att välja hur mycket de två takskivorna ska överlappa varandra. Största bredd blir cirka 128 cm och minsta 66 cm.

Vi skickar med 10 stycken silverfärgade självborrande farmarskruvar som har en tätningsring så att vattnet inte kan tränga in vid skruvarna. Farmarskruvarna är 20 mm långa inklusive huvudet.

För att undvika att plasten spricker vid montering tänk på att skruva i skruvarna rakt och längst ner i vågdalarna och att inte dra åt skruven mer än att tätningsringen sluter tätt mot plastskivan.


Vikt:2 kg

Enhetlig frakt på 79 eller 119 kr

Med undantag för några enstaka extra tunga eller skrymmande varor så kostar frakten alltid 79 eller 119 kronor oavsett hur många varor du köper!